Dromen

Deze ochtend voel ik de zenuwen tot in mijn tenen. Vandaag is de dag waar ik maanden, eigenlijk jaren, naartoe heb gewerkt. Mijn allereerste boek, "Ik ben niet ziek, ik heb alleen wat meegemaakt," wordt eindelijk gelanceerd. De mix van opwinding en angst vult de lucht om me heen.

Terwijl ik naar mijn computer staar, denk ik aan alle uren die ik heb doorgebracht met typen, herschrijven, schrappen, en weer opnieuw beginnen. Het verhaal van Eva, mijn hoofdpersonage, is nu klaar om de wereld te betreden, en ik kan alleen maar hopen dat het net zo bij anderen resoneert als het bij mij deed tijdens het schrijven.

Ik open mijn sociale media-accounts en deel het nieuws met mijn volgers. De respons is meteen overweldigend. Felicitaties en aanmoedigingen stromen binnen, en ik voel me gezegend met de steun van zoveel geweldige mensen in mijn leven.

Maar het zijn niet alleen de likes en reacties die er echt toe doen (hoewel ze natuurlijk geweldig zijn). Het zijn de persoonlijke berichten die binnenkomen, van lezers die hun opwinding delen over het oppakken van mijn boek. En dan zijn er de vroege lezers, degenen die het boek al hebben gelezen en hun gevoelens delen. Positieve reviews en vijfsterrenwaarderingen stromen binnen, en elke nieuwe melding voelt als een bevestiging van mijn droom.

Wat me nog meer vervult, zijn de verhalen die lezers met me delen, over hoe Eva's reis hen heeft geraakt en hen aan het denken heeft gezet. Het is alsof mijn woorden een brug hebben geslagen tussen ons, en dat is precies waar ik op hoopte toen ik dit boek begon te schrijven.

Ik kijk naar het boek dat nu fysiek voor me ligt, en ik kan niet anders dan glimlachen. Het is niet alleen een boek; het is een stuk van mijn ziel, mijn gedachten en mijn emoties op papier. Het is het bewijs van mijn toewijding en doorzettingsvermogen.

Terwijl ik de bladzijden omsla en naar de eerste zinnen staar, besef ik dat dit slechts het begin is. Mijn droom om lezers te bereiken, fans te vinden en harten te raken, begint vandaag echt vorm te krijgen. Deze reis is pas net begonnen, en ik kan niet wachten om te zien waar mijn pen me naartoe zal leiden.

Met een dankbaar hart en opgewonden verwachting kijk ik naar de horizon, klaar om de wereld te veroveren, een verhaal per keer.

- Ik word wakker met een bonzend hart, zweetparels op mijn voorhoofd. Voor een moment weet ik niet waar ik ben. Mijn ogen passeren de kamer en het duurt even voordat de realiteit weer tot me doordringt. Binnenkort is de dag.

Ik zucht diep en laat mijn hoofd terugzakken in mijn kussen, terwijl de beelden van mijn droom nog steeds voor mijn geestesoog spelen. In die droom was ik een schrijver, een auteur die haar boek de wereld in stuurde. Het was zo levendig, zo echt, dat het even duurde voordat ik besefte dat het geen droom was.

Mijn allereerste boek, "Ik ben niet ziek, ik heb alleen wat meegemaakt," wordt gelanceerd. De droom, of visioen, herinnerde me aan de hoop die ik had gekoesterd en de nervositeit die me nu overspoelt. Het is bijna zover, en ik kan het nauwelijks bevatten.

Ik neem een diepe ademhaling en laat mezelf uit bed glijden. Binnenkort zal het geen dag zijn om te twijfelen. Het is dan een dag om te geloven, te vertrouwen en mijn werk en mijn woorden met de wereld te delen.

Terwijl ik naar de spiegel kijk, zie ik een glimlach op mijn gezicht verschijnen. Deze droom is mijn realiteit geworden, en het is bijna tijd om die realiteit te delen met anderen. Het zal spannend zijn, vol hoop, en ja, misschien zelfs een beetje eng.

Maar dat is precies waar het om draait, toch? Het omhelzen van de onzekerheid en het omzetten in kracht. Binnenkort, op de drempel van mijn boeklancering, voel ik me vastberaden en klaar om de wereld te laten zien wat ik te bieden heb.

Met een glimlach diep vanbinnen, verlaat ik de kamer en ga ik naar beneden om mijn dag te beginnen. Het is bijna tijd. Bijna tijd om mijn droom werkelijkheid te maken.

Waar droom jij van?


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Dromen

Een gesprek met Maud

Knock-out

Karakterinterview

De Kracht van Positief Denken: Hoe Optimisme je Leven en Succes Beïnvloedt

De Kunst van het Schrijven: Tips voor Creatieve en Effectieve Teksten