Knock-out

In mijn nieuwste blog duik ik dieper in het verhaal van Nick, de hoofdpersoon in mijn politie thriller. Na een harde klap van een motorbende-lid is hij knock-out en zijn infiltratiecollega Zane haast zich naar Benthe om het nieuws over Nicks ziekenhuisopname te brengen. Maar terwijl dit drama zich ontvouwt, wil ik het hebben over Chaja, het centrale personage in mijn psychologische thriller.

Chaja, een karakter dat sociaal, zorgzaam en terughoudend is, onthult zelden haar diepste gevoelens. Ze raakt geobsedeerd door een zaak: koperdieven stelen spoorrails, en Chaja wil weten waarom. Tegelijkertijd worstelt ze met rouw - niet één, maar twee verliezen. Haar moeder en tweelingzusje zijn abrupt uit haar leven verdwenen, verpletterd door een aanstormende trein.

Het verhaal onthult ook de complexe relatie met haar vader, die tien jaar eerder vertrokken is. Nu is zijn huidige partner de leidinggevende bij de spoorwegpolitie, waardoor Chaja geconfronteerd wordt met een verwarrende mix van emoties.

Ik neem je mee door verschillende perspectieven:
- Chaja,
- Nadia,
- hun vader,
- en een mysterieuze onbekende.

Maar maak je geen zorgen, ik zorg ervoor dat de verhaallijnen helder blijven.

Wat vind jij, volgt het verhaal nog steeds als een psychologische thriller, of wordt het al te ingewikkeld?

Laat me weten wat je ervan vindt, hieronder of stuur me een privébericht.

Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Knock-out

Een gesprek met Maud

Knock-out

Karakterinterview

De Kracht van Positief Denken: Hoe Optimisme je Leven en Succes Beïnvloedt

De Kunst van het Schrijven: Tips voor Creatieve en Effectieve Teksten